نوشته ها
تهیه غذا راگو فرانسه
تهیه غذا راگو فرانسه :
۱٫تهیه غذا راگو گوسفند فرانسه:
مواد لازم برای تهیه غذا راگو گوسفند:
۱کیلو شانه یا سر دست گوسفند
نیم کیلو پیاز نقلی،پوست گرفته
نیم کیلو شلغم نقلی،پوست گرفته
۳-۴ قاشق رب گوجه فرنگی
۳-۴ قاشق جعفری،ساطوری
یک دسته کوچک چارسبزی*
۱ قاشق شکر
۳-۲ گردو کره
آرد
نمک وفلفل به مقدار لازم
چار سبزی*:جعفری،کرفس،ترخون،نعنا
روش تهیه غذا راگو فرانسه :
گوشت را گردویی خرد کنید،بشویید و خشک کنید ،نمک و فلفل بپاشید و در آرد بغلتانید.
نیمی از کره را در دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و گوشت را ۱۰-۸ دقیقه در آن تفت دهید .
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲-۳ چرخ دهید .یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید ،آتش را کم کنید .دسته چار سبزی را در دیگ بیاندازید ،در دیگ را ببنیدید و گوست را حدود ۳ ساعت بپزید تا نرم شود .
باقی مانده کره را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز و شلغم را ۱۰-۱۲ دقیقه در آن تفت بدهید، سپس شکر را اضافه کنید و بچرخانید تا پیاز و شلغم رنگ طلایی بگیرد. نیم ساعت پیش از پایان پخت گوشت پیاز و شلغم را روی گوشت بریزید، در دیگ را نیمه باز بگذارید و آتش را کمی تیز کنید تا آب راگو به حدود یک پیمانه برسد.
برای تهیه غذا راگو به نکات زیر توجه فرمایید:
به هنگام کشیدن ،دسته چار سبزی را در آورید و جعفری را روی خورشت بپاشید .
تهیه غذا راگو فرانسه گوساله:
مواد لازم برای تهیه غذا راگو فرانسه( گوساله):
۱ کیلو ران گوساله، خرد کرده
۲ پیاز ،ساطوری
۱کیلو هویج،پوست گرفته شده،خرد کرده
۷-۸ سیب زمینی کوچک ،پوست گرفته ،خرد کرده
۱ دسته کوچک چار سبزی
۲-۳ گردو کره
آرد نمک و فلفل
روش تهیه غذا راگو فرانسه (گوساله):
کره را در یک دیگ روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود .گوشت را در آرد بلغتانید و به پیاز اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بچرخانید .۲پیمانه آب بریزید و به حوش بیاورید .دسته چار سبزی را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید .آتش را کم کنید .در دیگ را ببندید وگوشت را ۳ ساعت بپزید،سر بزنید اگر لازم باشد اندکی آب داغ اضافه کنید .در پایان پخت راگو باید کمتر از یک پیمانه آب داشته باشد.
برای تهیه غذا راگو به نکته زیر توجه فرمایید:
نیم ساعت پیش از پایان پخت هویج و سیب زمینی را اضافه کنید و دسته چار سبزی را در آورید.
راگو را داغ همراه با نان سفید و سیاه سر سفره بگذارید.
1 دیدگاه در “تهیه غذا راگو فرانسه”
ممنون سایته خوبی دارید من چند تا دیگه از مطلبتون رو هم مطالعه کردم